Geschenkenfolder 2017

key-ingredients

Charcoal Resque Masque

Dermalogica komt met de oplossing voor de vermoeide, doffe huid met dit nieuwe masker. Het Charcoal Rescue Masque vanDermalogica® ontgift, verheldert en revitaliseert iedere huidconditie met ingrediënten die overtollig talg verwijderen, poriën verfijnen, roodheid verminderen en de huid zachter maken. Dit masker is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezonde uitstraling.
Haal nu je gratis sample op in de salon

HydrabluHydrablur water splashr ™  Primer

Deze lichtgewicht primer vermindert de zichtbaarheid van fijne (droogte)lijntjes en egaliseert de huid voor een ‘blurring’- effect. De formule is niet vet, matteert de huid en zorgt voor een zachte finish. Het H²O Release ™ Complex gaat vochtverlies tegen en zorgt voor lang durige, intensieve hydratatie.
Gebruik
Breng de primer aan op je gelaat en hals nadat je een moisturizer hebt aan gebracht. Deze primer kan de laatste stap zijn in je huidverzorgingsroutine of dienen als ‘smooth canvas’ onder make-up!
Uniek
Hydrablur ™ Primer bevat een micro-ingekapselde tint die pas vrijkomt wanneer het product in aanraking komt met de huid. Deze tint zorgt voor een natuurlijke dekking en het ‘blurring’-effect.